Harhaluuloja ennustamisesta

Ennustaminen on pysynyt kiivaan keskustelun kohteena. Sitä on arvosteltu rankasti niin ennen vanhaan kuin vielä tänäkin päivänä. Tässä artikkelissa kerron, miksi ennustamista kritisoidaan – ja miksi arvostelua ei välttämättä kannata aina uskoa.
Ennustamisen arvostelu perustuu kahteen tärkeään tekijään. Ensimmäinen niistä on joidenkin ennustajien virheet. Henkilö voi kohdata vale-ennustajan, joka ei ole kykenevä kertomaan tulevaisuudesta. Tällöin mikä tahansa selvänäkijän tekemä virhe tulkitaan ennustamisen virheellisyydeksi sen sijaan, että kyseenalaistettaisiin itse ennustajan pätevyys.

download

 

Ennustukset suomalaisilta ennustajilta ja selvännäkijöiltä

 

Toinen on yleinen kritiikkiä aiheuttava asia on ihmisten mielissä olevat ennustamiseen liittyvät harhaluulot. Suuri osa ihmisistä nimittäin ajattelee, että selvänäkijän tulee olla 100% tarkka. Hänen tulisi siis tietää kaikki asiat juuri niin kuin ne tulevat tapahtumaan. Mikäli tulevaisuus taas hieman poikkeaa ennustajan kertomasta, kritisoidaan ennustamista helposti humpuukiksi.

Tulevaisuus perustuu kuitenkin henkilön omiin toimiin. Ennustaminen onkin juuri todennäköisyyksiä – välillä epätodennäköinenkin voi käydä toteen.

Lue lisää Enkeliviesti.fi

 

nmomysteries

 

About the author

admin

View all posts