Hengellisen parantamisen hyödyt

Kautta aikain ihmiset ovat käyttäneet hengellisen parantamisen metodeja. Yleisintä se on ollut Aasiassa. Miksi hengellinen parantaminen on ollut niin suosittua – ja on yhä?

Mieli: henkikehon keskus, josta tulee pitää huolta

Ihmiskeho on kuin mikä tahansa kone, joka rikkoutuu kohdatessaan tietyn määrän stressiä. Näin ollen sen huolto on tärkeää. Ongelma on kuitenkin se, että usein pidämme huolta ainoastaan fyysisestä kehostamme. Näin emme huomaa helliä henki- ja tunnekehojamme.

35094

Elämämme stressitekijät vaikuttavat henkikehoomme. Niiden vaikutukset taas näkyvät fyysisessä kehossamme. Yleensä hoidammekin vain ruumiillisia kipujamme, mutta emme kiinnitä huomiota niiden oikeaan aiheuttajaan.

Jos kehomme ovat terveellisen ilmapiirin ympäröiminä, pysymme terveinä. Yhtä lailla löydämme itsemme pian epämiellyttävistä tilanteista, jos saarramme itsemme negatiivisella energialla. Jotta pystymme toimimaan tällaisessa tilanteessa, on elintärkeää, että ympäröimme itsemme positiivisuudella. Energiahoidolla voi saada sielun ja mielen tasapainoon.

Meditaatiosta apua ongelmiin

Keho vapauttaa terveydelle haitallisia hormoneja ihmisen ollessa stressaantunut. Meditaatio auttaakin rauhoittamaan mieltä ja lopettaa haitallisten hormonien vapautumisen. Se myös parantaa yksilön vastustuskykyä tehden henkilöstä terveemmän. Meditaation on todettu auttavan myös stressaavista tilanteista selviämisessä.

Hengellinen parantaminen auttaa myös pääsemään eroon huonoista tavoista. Sitä on käytetty esimerkiksi narkomaanien auttamiseen. Meditaation käyttö onkin lisääntynyt aikojen saatossa sen hyötyjen ja tehokkuuden vuoksi.

 

 

About the author

admin

View all posts