Psi Wheel

Psyykikkoina meidän on pidettävä sisäinen tahdonvoimamme erittäin vahvana ja positiivisena ja samalla on monia harjoituksia ja meditaatioita, jotka psyykikko voi suorittaa ja harjoitella saadakseen lisää asiantuntemusta ja psyykkisiä kykyjä.

Yksi tärkeimmistä harjoituksista sisäisen tahdonvoiman vahvistamiseksi on käyttää psi-pyörää. Psi-pyörään tarvitaan langan kela tai korkin pala, neula, alumiinifolio ja 2 erikokoista lasipurkkia. Kaikki nämä esineet kootaan siten, että korkkikaulakappaleeseen työnnetään neula, ja sitten alumiinifolion pala kiinnitetään neulan yläosaan. Astiat asetetaan päällekkäin suut alaspäin, alumiinifolio ja neula ovat ylemmän astian sisässä.

Laita tämä asetelma tasaiselle alustalle ja peitä tämä sivuosa kädelläsi. Yritä nyt siirtää alumiinifoliota koskematta vain tahdonvoiman avulla. Joillekin on helppoa ja se voi onnistua ensimmäisellä yrityksellä. Mutta joillekin tämä vaatii aikaa ja harjoittelua.

Muista aina, että jos et voi liikuttaa tahdonvoimallasi folionpalaa, älä anna periksi. Kehittäessäsi psyykkisiä kykyjäsi tarvitset kärsivällisyyttä ja säännöllistä harjoittelua. Jatka harjoittelua ja yritä laittaa kaikki keskittymiskykysi kokoonpanoon ja voit pian siirtää kalvoa, voit huomata että pystyt ohjaamaan myös pyörimissuuntaa.

enkeleitapolullani.com

About the author

admin

View all posts