Salaperäinen kolmas silmä

Piilossa oleva kolmas silmä on salaperäinen ja kuvitteellinen. Tarvitsemme sitä, kun olemme uteliaita tietämään asiat, jotka tulevat tapahtumaan tulevaisuudessa. Kolmatta silmää sanotaan myös sisäiseksi vaistoksi, intuitioksi tai kuudenneksi aistiksi. Tämä silmä ei näy fyysisesti. Kolmas silmä on chakra (kuten mainitaan Hindu-uskonnossa). Meidän on kuitenkin keskityttävä paljon oppiaksemme käyttämään sitä. Meidän on keskityttävä chakroihimme. Tarvitsemme meditaatiota tunteaksemme kolmannen silmämme. Se osoittaa sisäiset taitomme. On paljon ihmisiä, jotka väittävät, että he menivät meditoidessaan vaiheeseen, jossa heidän kolmas silmä ja intuitio näyttivät heille väläyksiä heidän tulevaisuudestaan.

Monet heistä olivat hinduja. Hindu-uskonnossa on monia asioita, joihin he uskovat. He uskovat, että he voivat helposti käyttää sisäistä silmänsä nähdäkseen tai tunnistaakseen ne asiat, jotka tapahtuvat hyvin pian.

Monilla mailla on omat koulutus- tai osaamisen kehittämisluokkansa, joissa ihmiset menevät parantamaan kykyään keskittymään kolmanteen silmäänsä tai intuitioonsa. Kuten Intiassa, Intian hengelliset Gurut käyttävät meditaatiota keskittyen kehonsa Chakroihin. He uskovat, että meditaatio ja keskittyminen auttavat saamaan Chakrat hallintaansa. Tiedätkö, kuinka voit hallita sydäntäsi? Voit varmasti kehittää sisäistä silmääsi tuntemaan tai näkemään tulevaisuuden välähdyksiä.

Kiinassa kolmas silmä tai sisäinen silmä on käsite, joka löytyy monista meditaatiokouluista, tai taidekouluista kuten Jooga, Aikido jne. He opettavat, kuinka keskittyä katsomalla silmien väliin ja keskittymään myös silmät suljettuina. Heidän tärkein motiivinsa on saada opiskelijat saavuttamaan seuraava taso meditoinnissa. He haluavat, että heidän oppilaansa saavuttavat korkeimman tason meditoinnissa, ja tietävät yhä enemmän ja enemmän maailmankaikkeudesta ja piilotetuista tosiasioista ja selvittävät ne. Tämä auttaa heitä tuntemaan kätketyn silmänsä.

Pohjimmiltaan asia on se, että meidän täytyy vain uskoa, että kun voimme tehdä jotain, niin voimme saavuttaa jotain. Joko on kyse meditaatiosta tai aistien kolmannesta silmästä. Pieni usko voi saada aikaan suuria muutoksia.

About the author

admin

View all posts